Bright Tangerine si-a adaugat in portofoliu noi accesorii pentru Sony VENICE si Blackmagic Ursa Mini, parte din gama Left Field. In prezent, aceasta mai contine accesorii pentru ARRI Alexa Mini, RED DSMC2 si Canon C200.

Noile kit-uri Left Field includ mecanisme de culisare pentru placile superioare si inferioare, cu o multitudine de gauri pentru accesorii si sisteme pentru accesorii ARRI. Spre deosebire de alte produse, precum noul cage Canon C200 care este dedicat unei singure camere, kit-ul lansat acum este compatibil atat cu Sony VENICE cat si cu Blackmagic Design Ursa Mini Pro. Utilizatorul doar foloseste alte gauri de montare in functie de camera.

Kit-ul complet include o baseplate LWS cu bare de 15mm, top plate, bracket LWS cu bare de 15mm, maner pentru partea superioara si doua plate-uri Left Field Dovetail. De asemenea, sunt si doua kit-uri mai mici pentru sectiunea de baseplate si top plate.

Partea de Left Field 15mm LWS Universal Baseplate functioneaza ca platforma pentru camera. Prin folosirea unor blocuri de ridicare, aceasta baseplate poate fi folosita cu diferite camere. Astfel, barele de 15mm sunt plasate la inaltimea corecta fata de centrul optic al camere. Bright Tangerine a anuntat ca vor fi lansate in curand blocuri de ridicare pentru Canon C100/C300/C500/Sony FS7 si Sony FS5/Panasonic EVA-1/Varicam LT/Varicam 35.

Blocul de ridicare al Sony Venice este compatibil si cu Sony F5, F55 si Ursa Mini 4.6K si Ursa Mini Pro. Acesta vine cu 4 gauri de prindere in total (2x 1/4″ si 2x 3/8″), in functie de camera folosita. Partea de jos a baseplate-ului foloseste o clema de tip dovetail standard ARRI pentru a putea fi folosita cu o dovetail ARRI de dimensiuni normale sau cu dispozitivul Left Field Dovetail Plate inclus.

Placa de tip Dovetail poate fi folosita ca si quick release plate, montata pe un trepied, gimbal sau alt sistem de sustinere a camerei. Abilitatea de culisare este utila pentru ajustarea contrabalansarii. Cele doua suruburi incluse sunt folosite ca stopuri de siguranta. Atunci cand sunt plasate pe partea laterala, placa este fixata, dezactivand capabilitatea de culisare.

Esti interesat de produsele Bright Tangerine? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.

Lasati-ne un mesaj!
Trimite