AJA Video Systems a anuntat ca va oferi suport pentru HDR10+ in SDK (software development kit) pentru produsele companiei video si audio ce suporta workflow-uri 4K. In plus, AJA anunta adaugarea de noi carduri de extensie 3G-SDI pe fibra multi-mode compatibile cu sistemul de rack openGear si cu rama AJA OG-3-FR 2RU.

Standardul HDR 10+ are la baza HDR 10, adaugand, printre altele, metadata dinamica. Astfel, HDR 10+ permite variatii de la o scena la alta sau chiar de la un cadru la altul. Noile capabilitati au fost demonstrate in septembrie la IBC 2017 cu ocazia pre-lansarii software-ului SDK ce suporta metadata dinamica livrata de HDR 10+.

Noul standard permite recunoasterea spatiului de culoare al unui display si multe altele, printre care se numara metadata dinamica SMPTE 2094-40 pentru DMCVT (Color Volume Transforms); optimizare de culoare pentru fiecare scena si pentru fiecare display; track-urile metadata sustin informatii suplimentare de colorizare; interferenta pe semnal este minima: HDMI 2.0a; reprezentare de culoare BT.2020 sau BT. 709 pentru playback, in functie de display; functie de transfer playback: ST 2084; redare pe 10 biti.

Nou lansatele carduri pe fibra multi-mode 3G-SDI de la AJA beneficiaza de designul deschis si modular al ramei openGear de la Ross Video, sistem sustinut de o gama larga de producatori de echipamente profesionale.

Rama modulara openGear de la Ross Video este o platforma universala pentru carduri de procesare a semnalului. Aceasta pune la dispozitie spatiu pentru 20 de carduri de procesare, dar si surse de alimentare redundante, sistemul de control al retelei de carduri, denumit Dashboard, modulele frontale I/O si conectori in partea din spate. Beneficiaza, de asemenea, de o interfata Ethernet care permita controlul la distanta.

Cardurile AJA openGear faciliteaza operatiuni de transmisiune si receptie optice flexibile, la preturi modice, si includ: transmitator/receptor OG-FIBER-TR-MM, transmitator OG-FIBER-T-MM, receptor OG-FIBER-R-MM, transmitator pe doua canale OG-FIBER-2T-MM si receptor pe doua canale OG-FIBER-2R-MM.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.