Aputure LS C120D II vine cu un re-design complet al modelului original C120D. Producatorul a preluat toate trasaturile favorite ale lui LS C120D si a adus in plus o serie semnificativa de imbunatatiri si noi capabilitati.

C120D II ofera o luminanta incredibila de 135.000 lux la 0,5 metri distanta cu Aputure Fresnel. Cu o luminozitate aproximativa echivalenta cu cea a unei lumini tungsten de 1000 watti, noul C120D II este cu 25% mai luminos decat generatia anterioara, ceea ce inseamna ca acum poate concura cu cele mai bune lumini de studio de pe piata.

Cantitatea de lumina este importanta, insa calitatea primeaza. Aputure C120D II a trecut prin testari intense ale calitatii culorilor, folosindu-se nu numai clasificari CRI ci si standardul industriei, TLCI (Television Lighting Consistency Index). In ambele cazuri, C120D II a obtinut peste 96 CRI si peste 97 TLCI, garantand cea mai inalta calitate a culorii.

DMX este standardul global pentru studiouri de televiziune si film si toate celelate sisteme de networking digital. Noile lumini Aputure au capabilitati DMX, permitand maximizarea modurilor de utilizare creativa a arsenalului de lumini dintr-un studio.

Poate cea mai notabila schimbare in ceea ce priveste upgrade-urile este unitatea de alimentare. Beneficiind de o carcasa deosebit de rezistenta, dar in acelasi timp usoara, o unitate unica de alimentare inseamna mai putine cabluri si componente de alimentare astfel incat videografii sa piarda mai putin timp asambland luminile.

In timp ce C120D II ofera o calitate a constructiei  la nivel profesional, cantareste in continuare numai 2.2kg, astfel incat utilizatorii sa poata lua luminile oriunde fara a se ingrijora in ceea ce priveste transportul si problemele pe care configuratiile tungsten mai masive le pot aduce.

La 5500K, C120D II ofera o lumina de zi perfecta, putand sa se contopeasca usor cu celelalte lumini de tip daylight din ecosistemul Aputure. Desi toate upgrade-urile merita luate in considerare, C120D II pastreaza o parte din calitatile modelului original. Printre acestea se numara montura universala Bowens, sistemul pentru controlul temperaturii ultra-silentios si controlul wireless.

Echipamentele si accesoriile Aputure sunt disponibile incepand de la jumatatea lunii septembrie 2018 in magazinul nostru online: o-video.ro.