Acum este in sfarsit disponibila versiunea Beta pentru noul firmware multi-cam pentru Shogun 7. Atomos a lansat public aceasta versiune pentru a le permite utilizatorilor sa testeze ceea ce urmeaza sa le aduca inregistrare HD multi-cam asincronica si comutare live.

Versiunea beta le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza, de a inregistra si de a comuta intre patru semnale video HD-SDI live si, in plus, de a inregistra programul rezultat.

Semnalul audio este procesat pentru fiecare ISO si program inregistrat, cu doua canale digitale embedate de la fiecare semnal SDI inregistrat, precum si de la semnalul stereo analogic pe intrare, adaugat la fiecare ISO si program inregistrat.

O limitare a versiunii beta de firmware multi-cam este faptul ca inregistrarea este restrictionata la formatele 1080p 24/25/30 si 1080i 50/60. Si de notat ar mai fi faptul ca toate semnalele pe intrare trebuie sa aiba aceeasi rezolutie si sa fie la acelasi format. Sustinerea pentru formatul 1080p 50/60 odata cu lansarea oficiala a noului firmware.

Utilizatorii care doresc sa testeze functia multi-cam pot cere versiunea beta de firmware de la Atomos.

Esti interesat de monitoarele/recordere Atomos? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.