DMNG PRO180-RA este cel mai avansat sistem de uplink 3G/4G. Seria DMNG PRO de la AVIWEST este creata pentru aplicatii de newsgathering (ENG).

Sistemul este de mici dimensiuni, fiind folosit in toata lumea de un numar impresionant de televiziuni locale, nationale si internationale, precum si de agentii de stiri si de operatori de continut video.

Dispozitivul are 8 conexiuni celulare (8 modemuri interne 3G/4G), un modem WiFi incorporat si doua encodere video H.264 de inalta tehnologie. Astfel DMNG PRO180-RA poate fi folosit pentru a face stream live HD cu delay minimal, ceea ce le permite broadcasterilor sa produca interviuri live fara cusur.

Pe langa antenele interne personalizate, DMNG PRO180-RA are 8 conectori de antena MCX pe partea frontala a panoului, pentru a sustine doua formatiuni de antene celulare AVIWEST QUAD externe pentru a stabiliza semnalul in medii dificile, precum vehicule in miscare, asigurand astfel transmisiuni live de oriunde in lume, in orice conditii.

Designul compact, usor si portabil il face ideal pentru utilizarea pe teren. In plus, DMNG PRO180-RA poate fi usor conectat la orice camera profesionala (SD/HD SDI, analog [BNC] si HDMI) si montat prin intermediul placilor V-Mount, Gold Mount sau PAG.

Prin intermediul ecranului touch-screen cu interfata intuitiva si usor de folosit, DMNG PRO le permite profesionistilor care transmit de pe teren sa configureze sistemul rapid si cu usurinta, dar si sa comunice cu studioul prin intermediul IFB.

Dispozitivul poate fi controlat de asemenea prin receptor (DMNG StreamHub) sau prin sistemul de management (DMNG Manager).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.