La NAB Show 2016, AVIWEST a lansat DMNG Laptop, o aplicatie dedicata segmentului de stiri, compatibila cu Apple MacBook Pro.

Prin integrarea unui encoder H.264/AVC si H.265/HEVC intr-un MacBook Pro, computerul-platforma preferat al jurnalistului pentru editare video, DMNG Laptop minimizeaza cantitatea de echipamente necesare pentru aplicatiile de ENG si imbunatateste calitatea streamingului video.

Folosind solutia propusa de Aviwest, cei din segmentul de broadcast pot livra continut video la calitate superioara in cel mai eficient si accesibil mod posibil, depasind provocarile obisnuite in astfel de situatii.

Aplicatia DMNG Laptop ii permite utilizatorului sa primeasca semnal dintr-o gama variata de surse video, inclusiv de la camerele incorporate si de la camerele SDI/HDMI externe. Datorita interfetei grafice intuitive, care usureaza managementul diverselor profile ale modului de livrare a continutului.

DMNG Laptop ofera suport pentru multe dintre situatiile aparute in transferul de continut pentru broadcast, printre care live streaming, transfer de fisiere prin intermediul diverselor retele (wireless, pe satelit, LAN/WAN, pe internet) si stocare.

Prin detectarea si conectarea de multiple interfete de retele IP, DMNG Laptop le permite utilizatorilor sa profite de avantajele fiecarei retele IP din proximitate, pe masura ce devin disponibile.

Tehnologia Aviwest SafeStreams asigura livrarea transmisiunilor live chiar si in mijlocul unor conditii imprevizibile de retea celulara.

Aplicatia DMNG Laptop este o componenta esentiala a gamei complete Aviwest de produse pentru jurnalismul de teren, create pentru a simplifica captarea si transmiterea continutului video 4K, HD sau SD live prin intermediul retelelor IP neadministrate, precum si pe 4G/3G, WiFi, Ethernet si pe satelit.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.