Avmatrix Mini SC1112 este un dispozitiv de mici dimensiuni, dedicat convertirii semnalului SDI la HDMI. Este ideal pentru utilizatorii care au conectori SDI si HDMI la dimensiuni normale.

Printre trasaturile de baza ale Mini SC1112 se numara o intrare 3G-SDI, o iesire HDMI, cu semnal de iesire 3G-SDI in loop, detectare si configurare automata a semnalului de intrare SDI, indicatori LED pentru nivelul de alimentare si starea semnalului SDI.

Avmatrix Mini SC1221 este omologul sau, facand conversie de la HDMI la SDI. Acesta dispune de o intrare HDMI, doua iesiri 3G-SDI si, precum Mini SC1112, are indicatori LED pentru nivelul de alimentare si starea semnalului SDI.

avmatrix-mini-sc1121Desi este un convertor de mici dimensiuni, este indeajuns de puternic pentru a face fata cerintelor profesionale din zona de broadcast.

Avmatrix Mini SC1112 suporta formate SD/HD/3G-SDI precum si nivelul A si B, pana la 1080P 60Hz. Cu o performanta stabila si de incredere, respectand testele EMC, dispozitivul poate sustine un flux de lucru neintrerupt de 7x24h fara lag sau delay.

Beneficiind de un design cu alimentare pe USB universal, convertorul poate fi incarcat prin intermediul unui conector Micro USB, precum si la DC, sau de la baterie portabila, laptop ori computer. Dispozitivul consuma foarte putin (de exemplu, o baterie portabila de 10,000mAh ofera mai mult de 24 de ore de functionare continua).

Designul minimalist ofera fiabilitate la interior si o portabilitate crescuta pentru exterior. Poate fi pus in buzunar si luat oriunde.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.