IDX a prezentat la BVE 2016 versiunea de productie a noilor baterii V-lock Li-Ion, cu dimensiuni reduse, IDX Duo Compact.

Disponibile in doua variante, de 93Wh si de 185Wh, bateriile beneficiaza de doi conectori D-Tap si de un port USB pentru incarcarea telefoanelor si a altor accesorii. Unul dintre conectorii D-Tap poate fi folosit si ca iesire pentru un incarcator usor pe care compania il va prezenta la NAB 2016.

Noile baterii au o structura de rezistenta interna in forma de fagure ce izoleaza fiecare celula in parte.

IDX Duo-C95 cantareste 590g si este creata pentru a fi folosita acolo unde este vitala reducerea greutatii cat de mult posibil: la ginbal-uri, la camere de mici dimensiuni care nu necesita contragreutate peste umar si in partea din spate a monitoarelor de teren.

Bateria Duo-C190 este mai grea, ajungand la 1kg, insa poate alimenta echipamentele conectate cu pana la 11A/120W, ceea ce o face potrivita pentru camere de mari dimensiuni si pentru lumini LED de capacitate mare.

Ambele modele sunt disponibile pe piata din aprilie 2016.

Esti interesat de produsele IDX? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.