Implicand celule Li-Ion la cea mai buna calitate, REDPRO ofera baterii cu cea mai mare densitate de energie disponibila. Acestea sunt potrivite pentru o gama larga de echipamente profesionale pentru productii video.

Pack-ul are indicator cu 4 LED-uri incorporat pentru monitorizarea puterii. La apasarea butonului de test, acesta arata daca bateria mai are 100%, 75%, 50% sau 25% energie. PB-D150V are 150Wh / 10.4Ah si functioneaza la 14.8V.

Cu iesire externa USB 5V, poate alimenta orice dispozitiv electronic ce functioneaza pe USB, cu maxim 10W sau 2.1A. Iesirea D-Tap 14.8V ofera alimentare de 100W sau 10A oricarui dispozitiv extern care functioneaza la 14.8V.

V-Lock este cel mai apreciat standard in industria video. Sustinerea de tip V-Mount da posibilitatea de a folosi PB-D150V pe toate camcorderele video profesionale care folosesc baterii cu sistem V-Lock.

Incarcarea bateriilor se face cu ajutorul oricarui incarcator pentru baterii V-Mount sau prin D-Tap si direct la mini jack.

Cele mai noi celule Li-Ion 18650 de la Samsung sunt folosite in aceste baterii, oferind o calitate ridicata si ciclu de viata prelungit, precum si o greutate redusa si eficienta sporita.

Circuitele bateriilor REDPRO PB-D150V beneficiaza de protectii multiple in ceea ce priveste voltajele la nivele anormale, scurtcircuitarea si supraincalzirea, ceea ce inseamna o folosire in scopuri profesionale mai sigura si pe timp mai indelungat.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.