ARRI si Bebob au dezvoltat in colaborare un nou dispozitiv de montare a bateriilor de 24 V, numit B-Mount. Avand in vedere ca unele camere de ultima generatie imping limitele de performanta ale sistemelor de 12 volti, este clar ca sunt necesare solutii mai puternice.

Noul adaptor de baterii poate alimenta dispozitive de pana la 24 volti, oferind in acelasi timp flexibilitate maxima in ceea ce priveste alegerea bateriilor si a accesoriilor. Iar pentru a-si arata suportul pentru noul format, ARRI va folosi mecanismul de blocare de tip B-Mount pentru toate viitoarele camere.

Interfata B-Mount are cateva avantaje clare fata de predecesorii sai. Primul este cel deja mentionat, si anume puterea ridicata, insa producatorul german a dus aceasta capabilitate un pas mai departe, dispozitivul fiind capabil de multi-voltaj (poate sustine atat 24 V cat si 12 V). Astfel, sistemul B-Mount poate alimenta toate dispozitivele de pe platou un singur tip de baterie.

Atunci cand au facut designul pentru B-Mount, Bebob a dorit sa fie stabil, robust si sa termita interconectare perfecta a diverselor componente. Apoi, a fost important sa adauge un protocol deschis si comunicare cu baterii universale. In trecut, producatorii au fost nevoiti sa dezvolte diverse protocoale de transmisie a datelor pentru diferite configuratii ale dispozitivelor. Cu interfata B-Mount, un singur protocol este de ajuns.

Bebob deja are o gama de baterii B-Mount ce vor fi disponibile in capacitati de la 86Wh si pana la 294Wh. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.