Blackmagic va duce URSA Mini Pro 4.6K G2 un pas mai departe adaugand parti electronice noi, senzor de imagine Super 35 4.6K HDR, 15 stopuri de gama dinamica, filmare la un frame rate de pana la 300 fps, Blackmagic RAW si multe altele.

A doua generatie a camerei URSA Mini Pro 4.6K G2 arata similar cu modelul original insa partea electronica a fost complet regandita si a fost adaugat de asemenea un nou senzor de imagine, o gama dinamica de 15 stopuri si un noua sensibilitate ISO de 3200, toate acestea combinandu-se pentru a sustine un frame rate ridicate de pana la 300 cadre pe secunda in full HD cu Blackmagic RAW. In plus, URSA Mini Pro 4.6K G2 are un nou port USB-C pentru inregistrare direct pe discuri externe, la fel ca in cazul lui Pocket 4K.

Noul senzor inregistreaza imagini la calitate 4.6K de pana la 120 fps in format Blackmagic RAW. Camera are de asemenea capabilitatea de a capta windowed 4K DCI de pana la 150 fps in Blackmagic RAW, 150fps in UHD in Blackmagic RAW si windowed 1080 HD si 2K DCI la 300 fps in Blackmagic RAW. Cu unele dintre cele mai ridicate frame rate-uri trebuie folosita compresie de 12:1.

In plus, URSA Mini Pro 4.6K G2 poate capta semnal Blackmagic RAW atat in modul film cat si in extended video. Daca utilizatorul trage in format ProRes la 80fps in 4.6K, 120fps in UHD si 240fps in HD.

URSA Mini Pro 4.6K G2 foloseste, de asemenea, noua Blackmagic Design Generation 4 Color Science pentru o imagistica ce are ca rezultat o redare exacta a tonurilor de piele si o paleta de culori realistice imbunatatita. Imaginile Blackmagic RAW sunt encodate folosind un spatiu personalizat non-liniar pe 12 biti, spatiu dezvoltat pentru a oferi cantitatea maxima de date privind culoarea si gama dinamica. Aceste formate pot fi inregistrate pe carduri CFast sau SD, precum si direct pe discuri flash folosind noile extensii cu porturi USB-C.

Interesat de Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2?  Contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.