Cu ocazia expozitiei din Las Vegas, compania franceza a prezentat noua serie de transmitatori mobili HEVC AVIWEST PRO3 pentru reportaje de teren si evenimente live. Acestea sunt la momentul actual cele mai puternice si compacte transmitatoare celulare de pe piata.

Seria AVIWEST PRO3 a fost gandita pentru a oferi un grad inalt de stabilitate si o calitate ridicata a semnalului, asigurand transmisiuni de oriunde in lume. Cu o gama larga de interfete profesionale audio si video, PRO340 si PRO380 sustin cele mai avansate codecuri H.265/HEVC si H.264/AVC de ultima generatie, oferind calitate video premium cu utilizare redusa de date, precum si o latenta scazuta de la un capat la altul al legaturii.

Modelele AVIWEST PRO3 beneficiaza de pana la 8 modemuri celulare 3G/4G embedate, compatibile in intreaga lume, cu o gama de antene personalizate de inalta eficienta. Dispozitivele pot fi, de asemenea, conectate de la distanta cu antenele externe AVIWEST QUAD pentru intarirea semnalului transmis din zone cu probleme.

Legaturi aditionale, precum WiFi incorporat sau Dual Gigabit Ethernet pentru streaming pe LAN/WAN, BGAN sau GX sunt sustinute nativ. Oferint o versatilitate ridicata, seria PRO3 este o solutie robusta si de incredere ce asigura cea mai ridicata performanta si calitatea dorita a imaginii.

AVIWEST a dezvoltat aceasta serie pentru a fi usor de utilizat, cu o interfata intuitiva user-friendly ce permite transmiterea de semnal video live prin doar doua atingeri ale ecranului.

Disponibile in carcase compacte, usoare si rezistente, AVIWEST PRO340 si PRO380 ofera placi standard V-Mount sau Gold Mount pentru atasare directa pe camerele profesionale, dar si in rucsaci dedicati.

Prin implementarea encoderelor de ultima generatie H.265/HEVC, seria PRO3 asigura semnal video HD la 1Mbps cu o latenta de a 0,5 secunde, salvand pana la 30% din costul datelor, comparativ cu alte solutii de pe piata. Beneficiind de tehnologia patentata AVIWEST SafeStreams, seria PRO3 transmite live si inregistreaza video pe multiple retele IP.

Esti interesat de produsele AVIWEST? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.