Blackmagic Design isi extinde linia de camere de studio cu doua modele noi fara baterii. Acestea nu numai ca sunt mai usoare si mai ieftine, dar si mai usor de transportat.

Noile camere profesionale vin ca raspuns la feedback-ul oferit de catre clienti, multi dintre utilizatori sustinand ca in timpul productiilor live nu au de gand sa se bazeze pe baterie ci prefera sa se conecteze la o sursa de alimentare AC.

Prin urmare, compania a considerat ca este cazul sa le ofere aceasta posibilitate, mai ales tinand cont de faptul ca indepartarea bateriei aduce o serie de avantaje.

Unul dintre cele mai importante este pretul. Costul modelului Blackmagic HD Studio Camera scade cu aproximativ 200$, in timp ce Blackmagic Studio Camera 4K la o reducere de aproximativ 800$, ajungand astfel la preturi deosebit de bune pentru zona UHD.

Din cate se pare, specificatiile noilor camere de studio nu sunt cu mult diferite fata de cele aflate deja pe piata. Evident, insa, acestea vor fi mai usoare fara sursa de alimentare interna, un aspect deloc de neglijat atunci cand se compara doua camere cu potential asemanator.

Un alt mare avantaj in indepartarea bateriei este faptul ca noile camere de studio se incadreaza astfel tuturor noilor reglementari legislative in ceea ce priveste transportul aerian si bateriile reincarcabile. Prin urmare, noile modele pot fi expediate pe calea aerului mult mai usor si mai ieftin.

Cunoscutul producator Blackmagic Design tine sa mentioneze ca nou lansatul comutator ATEM Television Studio HD se potriveste camerelor, avand in vedere ca beneficiaza de un convertor incorporat pentru talkback, facand ca o unitate separata sa devina redundanta.

Ambele modele sunt acum disponibile pentru comanda.

Interesat de produsele Blackmagic Design? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.