Pentru cei care cauta un cap de trepied cu adevarat de ultima generatie, OConnor isi prezinta cel mai nou membru al familiei.

Capul fluid 2560 prezinta aceleasi trasaturi ca ale varfului de gama 2575D, dar intr-o forma mai mica si mai usoara. Motivul este evident: camerele profesionale cinematografice au dimensiuni din ce in ce mai reduse, necesitand accesorii pe masura.

Datorita fibrei de magneziu si carbon, la o greutate de numai 8kg, capul fluid 2560 suporta echipamente de pana la 29kg, fiind creat special sa sustina camere profesionale de mici dimensiuni complet accesorizate in configuratie de studio.

Capul fluid 2560 este echipat cu sistemul sinusoidal de contrabalansare brevetat de OConnor pentru un echilibru perfect in orice punct de inclinare. In combinatie cu sistemul de pan & tilt consacrat de companie, 2560 Ultimate ofera controlul si stabilitatea necesare pentru o filmare de inalta calitate.

Desi noul produs, parte a gamei “Ultimate”, a fost lansat in iunie 2015, OConner l-a prezentat pentru prima oara si in Europa abia in toamna, cu ocazia expozitiei internationale IBC 2015 din Amsterdam.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.