Cele mai noi carduri SD UHS-II Sony TOUGH – “SF-G series TOUGH specification” – au fost dezvoltate pentru a pastra in siguranta imaginile in orice mediu de lucru, combinand cele mai mari viteze de scriere si citire din lume cu un design ultra-robust, rezistent la indoire, la scapare de la o inaltime maxima de 5 metri, la praf si la apa.

Mai exact, noile carduri sunt de 18 ori mai rezistente decat cardurile SD standard (clasificare 180N comparativ cu 10N) pentru a proteja atunci cand sunt indoite sau scapate. In plus, este folosita prima structura monolitica din lume cu o carcasa turnata dintr-o singura bucata, complet sigilata, ce nu lasa niciun spatiu liber in interiorul cardului si previne praful sau alte particole sa intre.

Seria Sony TOUGH spec. foloseste materiale dure, spre deosebire de cardurile SD conventionale care sunt facute dintr-un ansamblu subtire, format din 3 parti. Ideal pentru fotografii care se lupta cu elementele naturii pentru a obtine imaginea perfecta, noile TOUGH spec. sunt rezistente la apa cu o clasificare de IPX8 si o rezistenta la praf de IPX6.

Continuand o tendinta a industriei sustinuta de Sony, camere full-frame mirrorless precum Alpha 7 si Apha 9 incorporeaza din ce in ce mai multe capabilitati performante in fotografii si filmari. Aceste camere de ultima generatie se bazeaza pe carduri de memorie de mare viteza pentru a le maximiza utilizarea, iar utilizatorii cer constant cresterea vitezelor de scriere/citire si a capacitatilor de stocare.

Noile Sony TOUGH ofera viteze de scriere de pana la 299MB/s, minimizand timpul de buffer clearing, astfel incat fotografii sa poata lucra la cele mai ridicate viteze de burst. Vitezele de scriere sunt de pana la 300MB/s. In plus, noile carduri sustin V90, cel mai inalt standard de clasa a vitezelor video, fiind astfel ideale pentru filmari de inalta rezolutie.

Cardurile SD Sony TOUGH vor fi disponibile incepand din octombrie 2018 in magazinul nostru online: o-video.ro.