DJI continua sa isi diversifice gamele, de data aceasta aducand in prim plan un gimbal extrem de compact: DJI Osmo Pocket. Acesta a fost gandit sa fie usor de folosit si portabil, pentru a putea fi luat oriunde, oricand. Osmo Pocket nu doar filmeaza, ci face si fotografii.

Cu o inaltime de numai 10 cm, noul Osmo Poket este cel mai mic stabilizator cu 3 axe al companiei. Are un senzor de 1/2.3 inci ce capteaza fotografii de 12 megapixeli si video 4K de pana la 60fps la 100Mbps. Osmo Poket are incorporate doua microfoane si beneficiaza de algoritmi avansati de anulare a zgomotului pentru captarea sunetului. Mai mult, durata bateriei permite filmari de pana la doua ore, la calitate 4K cu 30fps.

Gimbal-ul foloseste un ecran cu touch avand diametrul de 1 inci, ce ofera o vizualizare live de inalta calitate precum si abilitatea de a comuta intre diverse module de filmare, ajustarea setarilor, revederea pasajelor filmate si acces la o suita intreaga de functii creative, incluzand printre altele:

    • ActiveTrack- algoritmii DJI de recunoastere a imaginii ii permit lui Osmo Pocket sa recunoasca si sa urmareasca subiectele alese de utilizator, fiind ideal pentru a capta momente de familie cu o singura atingere a degetului.
    • FaceTrack– acest modul duce partea de ActiveTrack cu un pas mai departe. Beneficiind de algoritmi ActiveTrack imbunatatiti, FaceTrack recunoaste automat fetele umane si blocheaza centrul imaginii pe subiect permanent. Nu identifica fetele individuale, insa pastreaza punctul de interes pe una dintre ele. Pentru a initia FaceTrack, selecteaza pur si simplu modulul de selfie iar camera iti va detecta chipul.
    • Timelapse & Motionlapse– pentru a transforma minute in secunde, functia de Timelapse este perfecta pentru a capta continut unic ce incorporeaza senzatia ca lumea se misca mai repede in jurul tau. In schimb, Motionlapse adauga elementul dinamic al miscarii de camera la Timelapse.
    • FPV Mode– acest modul ii permite utilizatorului sa capteze calatoriile si aventurile din propria perspectiva. In loc sa blocheze gimbal-ul pentru a mentine orizontul, FPV ii spune camerei sa urmareasca fiecare inclinare, tragand cadre dinamice exact in modul in care sunt traite de catre operator.
    • 3×3 & 180° Panorama– Pentru fotografii uimitoare, de tip wide-angle, Osmo Pocket ofera doua module panoramice. 3X3 capteaza 9 imagini expansive, in timp de modulul 180° capteaza 4 imagini. Osmo Pocket beneficiaza de un software care face stitch automat intre fotografii si il lasa pe utilizator sa se concentreze pe incadrare si peisaj.

Este de asteptat ca DJI Osmo Poket sa inceapa sa fie livrat odata cu jumatatea lunii decembrie 2018. Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret, sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.