Noul Chrosziel 700-a7II este combinatia perfecta intre un cage si suport pentru seria de aparate foto Sony a7II. Acesta ofera protectie maxima fiind, in acelasi timp, usor de manevrat.

In plus, dispozitivul de la Chrosziel largeste plaja de aplicatii in care poate fi folosit un Sony a7II.

Sistemul 700-A7II include un cage cu un maner in partea de sus si un cold shoe, precum si suport pentru lumini (LWS) cu bare de 15mm diametru.

Chrosziel 700-a7IIPartea de cage protejeaza aparatul foto, oferind o prindere ferma in timpul sedintelor foto sau a filmarii. Manerul deschis permite acces neobstructionate la butoanele de control ale aparatului, precum si la cardurile de memorie si baterie.

Intreaga configuratie este gandita in asa fel incat partea de cage sa poata fi usor separata de LWS, iar manerul de sus poate fi detasat rapid atunci cand este nevoie (ca de exemplu in cazul transportului).

Sistemul complet Chrosziel 700-a7II precum si partea de cage individuala se monteaza pe diverse capete de trepied (precum Sachtler Ace, Manfrotto 501, 701).

Doua bare de 15mm diametru si 205mm lungime sunt dispuse de o parte si de alta a placii bazale, pentru operatiunea de slide.

Configuratia dispune si de o serie de intrari pe filet cu diametrul de 3/8″ si 1/4″ pentru diverse accesorii.

Chrosziel 700-a7II este usor, fiind ideal atat pentru manevrarea din mana cat si pentru instalatii mai complexe (cum ar fi cu MatteBox sau follow focus).

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.