Pe masura ce se apropie NAB Show 2017, companiile isi anunta noile lansari si produsele ce vor putea fi testate la expozitia din Las Vegas. Chrosziel nu face exceptie, aducand accesorii pentru camere precum Canon EOS C700 sau pentru stabilizatorul de camera Freefly MōVi Pro.

QuickLock Tripod Plate

Beneficiind de tehnologia demonstrata a companiei nemtesti, dar cu 40% mai usoara datorita folosirii de materiale de ultima generatie, aceasta placa fixeaza camera in doua puncte. Noul dispozitiv se inchide usor si silentios, fiind potrivit pentru toate camerele ce au conexiune pentru fixare pe placa (V-mount)  si bracket de montare in spatele suportului de umar.

Livrarile vor incepe, cel mai probabil, in mai 2017, la un pret de lista de 595 €.

Articulating arm ROCKY

Acest brat articulat cu clema centrala in doi pasi, cu filet de 1/4″ si adaptor pentru cold shoe Length 150mm, cantareste numai 158g insa sustine o greutate de pana la 3kg. Clema centrala fixeaza in primul rand articulatiile si apoi bila pivotanta. Slotul de 90° este rotativ si poate fi la randul lui blocat.

Noul Articulating arm ROCKY este deja disponibil, la un pret de lista de 69 €.

Light Weight Support pentru Canon EOS C700

Noul suport 401-C700 dezvoltat de Chrosziel pentru Canon EOS C700 il transforma pe acesta intr-o camera de umar perfect echilibrata. Suportul este usor de utilizat si cantareste putin, fiind in acelasi timp indeajuns de robust incat sa te poti baza pe el.

Motorul digital CDM-100M pentru Freefly MōVi Pro

Nu in ultimul rand, Chrosziel vine cu un nou conector plug pentru motorul digital CDM-100. Cu noul CDM-100M, compania producatoare ofera o versiune spercial dezvoltata pentru cunoscutul gimbal Freefly MōVi Pro. Aceasta varianta are o noua conexiune Molex MicroFit 3.0 6 pini si este extrem de eficienta din punct de vedere al consumului (max. 400mA per motor), totul intr-o carcasa cu un diametru de numai 19 mm, fiind pe cat de compact, pe atat de usor.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.