La IBC 2016, compania nemteasca a lansat Chrosziel MagNum Mini, un controler al focalizarii, de mici dimensiuni, gandit pentru drone si configuratii pe baza de gimbal sau steadicam.

MagNum Mini face parte din familia Chrosziel MagNum pentru controlul obiectivului de la distanta. Aceasta a fost optimizata din punct de vedere ergonomic si functional in cooperare cu utilizatorii.

Sistemul este disponibil in trei variante: modelul de baza cu un singur canal (MN-101), o versiune cu doua canale si cu optiune de upgrade pentru un slider (MN-150) precum si versiunea cu doua canale complet echipata (MN-200).

Unitatea portabila combina un receptor si un transmitator portabil pentru controlul la distanta al focalizarii, precum si al functiei de start/stop a inregistrarii. Atat sistemul cu un singur canal cat si cel cu doua opereaza la o frecventa de banda de 2.4GHz, oferind 11 canale selectabile pentru operatiuni fara interfata.

Receptorul are porturi care accepta cabluri optionale pentru controlul obiectivului, pentru pornirea sau oprirea camerei si cabluri de alimentare. Porturile sunt compatibile, de asemenea, cu motoare Chrosziel.

Unitatea portabila are un ecran OLED color si forma ergonomica pentru a putea fi tinuta in siguranta cu o singura mana si pentru a putea fi controlata usor si comod.

chrosziel-magnum-mini-schemaRevenind la Chrosziel MagNum Mini, acesta este un dispozitiv versatil, cu raspuns rapid, creat pentru folosire intensa, la standarde ridicate.

Este compatibil cu Chrosziel Digital Motor CDM-100S precum si cu majoritatea celorlalte motoare digitale majore pentru controlul obiectivului. Poate fi controlat cu unitatile portabile Chrosziel MagNum MN-100T, MN-150T si MN-200T.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.