Cooke Optics a profitat de NAB 2016 pentru a oferi in premiera specificatii despre un al doilea obiectiv zoom anamorfic/i.

Cooke Optics, producator premiat de obiective de mare precizie pentru cinema si televiziune, a facut publice o serie de detalii despre un al doilea obiectiv zoom din gama Anamorphic/i. La NAB a putut fi vazut primul obiectiv, un zoom superangular anamorfic/i 35-140mm, al carei livrare va incepe, cel mai probabil, la vara.

Obiectivul nou anuntat este un zoom 45-405mm T4.5-22. Printre specificatiile preliminare se numara un zoom anamorfic frontal de x9, 5’10” MOD din imaginea plana si 3’11” focalizare stransa din fata obiectivului.

Ramanand fidel stilului Cooke, noul obiectiv ofera o gama de culoare si un contrast ce se potriveste cu restul seriei. Gama completa va fi pregatita sa fie expusa pentru urmatoarea editie a NAB.

Zoomul anamorfic/i 35-140mm prezentat anul acesta este un anamorfic frontal cu bokeh oval inclusiv in ceea ce priveste zoomul si focalizarea. Designul optic patentat aduce la un loc o combinatie de atribute ce permit filmarea de la un unghi foarte larg la telefoto cu un zoom ratio 4x si squeeze anamorfic 2x.

Cu o diafragma T3.1-22 si o rotatie de 90° a scalei irisului, culoarea si adancimea campului, toate caracteristicile se potrivesc perfect cu obiectivele prime anamorfice/i existente deja pe piata.

Cooke a mai prezentat la expozitia din Las Vegas si obiectivul anamorfic/i de 300mm, completand setul original de 10 obiective prime Anamorphic/i cu o lungime focala de la 25mm la 300mm, urmand lansarea obiectivului macro 65mm la IBC 2015 si a celui de 180mm expus la BSC Expo in ianuarie 2016.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.