Convertorul portabil premiat Decimator Design DMON-4S asigura conversie 4 x (3G/HD/SD)-SDI la HDMI cu MultiViewer 1 la 4.

DMON-4S are o lista lunga de optiuni si capabilitati printre care se numara faptul ca suporta atat 3G nivel A cat si B pe intrari, intoarcerea verticala si/sau orizontala a imaginii pe fereastra, sistem de control cu butoane usor de folosit, ecran LCD pentru simplificarea operatiunilor etc.

Include 4 iesiri mini HDMI independente ce pot scoate oricare dintre cele 4 semnale de intrare (3G/HD/SD)-SDI sau un multi view pentru toate.

De exemplu, unitatea poate avea 4 convertoare independente SDI pe HDMI; 3 convertoare independente SDI pe HDMI cu o iesire quad-split; doua convertoare independente SDI pe 2 x HDMI cu loop; o singura  iesire SDI sau Multi-View pe 4 x HDMI.

Intrarile 2 si 4 pot fi schimbate individual ca sa scoata copii ale loop-ului activ ale intrarilor 1 si, respectiv, 2.

Noul modul multi-view ofera layout-uri personalizate cu variate layout-uri standard, incarca si restaureaza layout-urile personalizate, comutare rapida intre intrari folosind scalare full-screen, selectie audio din orice intrare, aspect ratio variabil pe fiecare fereastra, buffering cu latenta scazuta pentru fiecare intrare si nu numai.

Decimator Design DMON-4S include, de asemenea, si un port USB pentru pentru control si update-uri de firmware si beneficiaza de o carcasa din metal cu rezistenta crescuta la socuri.

Viziteaza magazinul online o-video.ro sau contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.