Datorita faptului ca bateriile Mini V-Lock sunt mici si se incarca mult mai rapid, sunt binevenite incarcatoarele care profita de aceste trasaturi. Noile incarcatoare Dynacore Mini V-Lock au, in mare, aceleasi dimensiuni ca incarcatoarele traditionale, insa ofera un numar dublu de porturi pentru alimentare.

Bateriile de tip Mini V-Lock de 98 wati devin din ce in ce mai populare, fiind versatile, usoare si compacte, ceea ce inseamna ca sunt ideale pentru calatorii si pentru alimentarea configuratiilor de camera mai usoare, a monitoarelor sau a luminilor de mici dimensiuni.

Daca un incarcator dublu putea sustine o baterie normala pe o parte si una pe cealalta, noile incarcatoare Dynacore vin cu doua mini-placi de incarcare pe fiecare parte.

Noile modele sunt Dynacore DT-4S, DTS-4S si DT-8S, acestea incarcand simultan la o putere de 1.5 amp per canal. Desi este putin sub puterea cu care ne-am obisnuit, bateriile V-Lock se incarca destul de repede. Avantajul este faptul ca sunt incarcate toate bateriile in acelasi timp, cu aceeasi viteza. Pentru incarcarea completa a unei baterii de 98 wati, durata este de 2.5 ore.

Atunci cand sunt combinate baterii partial golite cu unele complet golite, incarcatorul va incepe cu cea mai goala pana o aduce la nivel cu celelalte, apoi le va incarca pe toate in acelasi ritm.

Esti interesat de incarcatoarele pentru baterii profesionale Dynacore? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.