Metabones tocmai a lansat 4 noi adaptoare EF la E-mount. Noile adaptoare EF la E CINE Smart si EF la E CINE Metabones Speed Booster ULTRA beneficiaza de montura EF cu blocare pentru camere de cinematografie, functionand asemanator cu monturile de pe Sony FS7 II si Canon C500 sau cu adaptorul Metabones Cine Smart EF-FZ.

La fel ca o montura PL (insa creata pentru Canon EF), blocheaza ferm obiectivul in loc, prevenind orice miscare a acestuia atunci cand focalizeaza si, de altfel, in orice alt moment critic. Aceasta precautie suplimentara este utila in mod special atunci cand este folosit un follow focus sau un sistem de focalizare de la distanta.

Deschiderea diafragmei este in continuare controlata din corpul camerei, nu prin intermediul adaptorului.

Adaptorul are o garnitura de cauciuc in partea din spate pentru a proteja conexiunile E-mount de praf si umiditate. In plus, pe adaptor apare un nou buton de comutare ce controleaza sistemul de stabilizare din corpul camerei (IBIS) pentru animite camere Sony.

O alta noua trasatura este adaugarea unui LED de mici dimensiuni cu scopul de a indica modulul operational al adaptorului. In plus, este disponibil pe adaptor un buton personalizat alocabil ce poate fi folosit pentru camerele din seria a7 si a6300/6500.

Tot noi sunt si adaptorul Smart V EF la E si adaptorul Metabones Speed Booster ULTRA II de asemenea EF la E. Practic, sunt aceleasi adaptoare, insa nu dispun de functia de blocare. In plus, acestea arata mai mult ca modelele anterioare si sunt mai potrivite pentru cadre statice.

Desigur, a avea un obiectiv montat si stabilizat in adaptor este rezolva doar pe jumatate situatia. Pentru a impiedica intreaga structura obiectiv / adaptor sa se miste, adaptorul trebuie sa fie montat intr-o pozitie sigura fata de corpul camerei in sine. Prin urmare, toate adaptoarele au o talpica pentru obiective compatibila Arca Swiss.

In plus, toate adaptoarele beneficiaza de un redesign pentru a functiona cu sistemul de E-mount cu blocare al Sony FS7 II, care, folosit cu versiunile Cine, ar trebui sa fie o combinatie foarte sigura.

Noile adaptoare vor fi disponibile incepand cu februarie 2017.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.