FOR-A si-a prezentat la CCW 2015 cele mai noi echipamente, printre care s-a remarcat switcherul HVS-2000. Acesta este acum disponibil cu un panou de comanda 3M/E.

Insa unele dintre cele mai populare switchere de la FOR-A sunt HVS-100 si VHS-110. Acestea sunt cele mai noi vedete ale seriei Hanabi de switchere video portabile, compania mandrindu-se cu raportul calitate-pret al acestora.

Ambele au la baza celebrul HVS-300HS, FOR-A adougand diverse optiuni si inbunatatindu-le pe cele existente. Primul, HVS-100 HD/SD portabil, a fost de asemenea expus si testat la editia din acest an a CCW.

Acesta beneficiaza de 8 intrari HD/SD SDI, 4 iesiri HD/SD SDI si o iesire HDMI ca functii standard. In plus, ofera sincronizarea cadrelor, redimensionare, keyer pentru chroma, DVE-uri si DSK-uri.

FOR-A-HVS-100FOR-A pune la dispozitie doua variante, pentru o flexibilitate mai mare: una cu unitate centrala separata si un panou de comanda (HVS-100) si una in forma compacta, cu design integrat (HVS-110), ambele pretandu-se unei game largi de configurari.

FOR-A-HVS-110HVS-100/110 fost create special pentru operatorii experimentati, avand butoane speciale pentru canale auxiliare, control de mixer si alte butoane speciale pentru diverse functii.

Ambele echipamente au incorporat un browser de internet pentru setare si control de la distanta, de pe PC sau de pe tableta, precum si o functie de memorie care suporta redarea inregistrarii sau a animatiei si una de multi-viewer pentru o gama diversa de necesitati in monitorizare.

Switcherele HVS-100/110 pot fi folosite in tot felul de locatii, inclusiv la eveimente live, intreceri sportive, studiouri de stiri, redactii editoriale, prezentari sau in cazului unor OB van-uri.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.