Intre 6 si 11 aprilie va avea loc in Las Vegas conferinta anuala dedicata profesionistilor din broadcast si cinematografie, NAB Show. HEDBOX ofera, pentru perioada limitata, inregistrare pentru acces gratuit. Pentru toti cei interesati, inregistrarea se poate face aici, folosind codul LV2422. Codul este valabil pana la 24 martie 2019.

Printre produsele pe care HEDBOX le va prezenta la NAB se numara noile baterii NERO. Acumulatorii profesionali pentru echipamente de cinematografie HEDBOX NERO folosesc noul sistem revolutionar “Cells Framing Construction System” care ofera un plus de securitate si stabilitate celulelor de baterie. Prin urmare, modelele NERO sunt mai sigure in ceea ce priveste transportul, dar si folosirea zilnica.

De asemenea, vor putea fi vazute si testate noile placi adaptoare pentru alimentare din seria HEDBOX Unix, precum UNIX-1B4 pentru Canon C200 si C300 MARK II sau UNIX-BM pentru BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K.

HEDBOX HBP-NPF dispune de calitatea recunoscuta la nivel mondial a producatorului de baterii pentru camere profesionale REDPRO. Compania si-a schimbat de curand numele in HEDBOX, lansand cu aceasta ocazie si o serie noua de produse cu inovatii binevenite.