Freefly a anuntat extinderea gamei sale de drone cu ALTA X, cu o capacitate de incarcare de pana la 15.9 kg. FreeFly ALTA X poate zbura cu un MoVI Carbon (cu o incarcatura de 9 kg) pentru +20 minute, sau o incarcatura maxima pentru +10 minute.

In ceea ce priveste configuratiile de camera mai usoare, timpul de zbor poate depasi chiar si 40 minute. Pentru un raport forta/greutate de 2:1, este ideala o incarcatura de 16 kg.

Noua drona ALTA X se pliaza, ocupand astfel numai jumatate din marimea sa normala, iar asta cu o singura apasare de buton. Diametrul dronei pliate este de 877 mm in timp ce al dronei gata de zbor este de 2273 mm (incluzand alicele).

Legaturile de pliere ajuta, de asemenea, la soliditatea bratelor pentru a asigura un nivel scazut de vibratii si caracteristici exacte de zbor.

ALTA X beneficiaza de 3 iesiri pentru alimentare pe baterie si de convertoare de la 5V si 12V DC la DC pentru a alimenta camera si accesoriile din configuratie.

Esti interesat de dronele profesionale FreeFly ALTA? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret, sau viziteaza magazinul online o-video.ro.