Compania producatoare de baterii profesionale si incarcatoare anunta lansarea unui nou produs dedicat segmentului de broadcast: HBP-NPF un sistem adaptor pentru doua baterii stil Sony NP-F, cu sistem de prindere V-lock.

HEDBOX HBP-NPF beneficiaza de un sistem V-lock facut dintr-un aliaj de aluminiu de inalta calitate. Carcasa este dintr-un plastic solid si durabil, neinflamabil si rezistenta la soc, potrivit pentru utilizarea intensa pe termen lung, cum este cazul echipamentelor audio/ video profesionale.

Ofera suport pentru doua baterii de tip Sony NP-F DV de 7.4V asigurand o alimentare de 14.8V. Este o solutie eficienta, la un excelent raport calitate/pret, mai ales alaturi de acumulatorii de inalta capacitate HEDBOX RP-NPF1000.

Pentru alimentare, HEDBOX HBP-NPF dispune de iesire DC precum si D-Tap 14.8V/ 8A. In partea laterala sunt 4 LED-uri ce indica nivelul de putere ramas, astfel incat cameramanul sa nu fie niciodata luat prin surprindere.

HEDBOX HBP-NPF dispune de calitatea recunoscuta la nivel mondial a producatorului de baterii pentru camere profesionale REDPRO. Compania si-a schimbat de curand numele in HEDBOX, lansand cu aceasta ocazie si o serie noua de produse (printre care se numara si HED-BP95D) cu inovatii binevenite.

Livrarea noilor placi adaptoare va incepe in martie 2018, insa pot fi deja precomandate.

Interesat pe produsele HEDBOX? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru on-line: o-video.ro.