Denumindu-l “un moment de cotitura pentru o platforma tehnologica la inceput de viata”, Solid State Logic (SSL) va profita de editia din acest an a IBC Show pentru a prezenta platforma de productie audio System T pentru broadcast.

SSL System T a fost anuntat prima oara la IBC, in urma cu un an, iar acum va fi introdus ca un sistem de productie complet operational.

Abordarea versatila si directa a fluxului de lucru pentru productiile audio din zona de broadcast oferita de System T le permite utilizatorilor sa planifice in timp fiecare pas inainte si sa se adapteze viitorului.

SSL vor gazdui in standul lor de la IBC brandul Audinate, dezvoltator al protocolului Dante, demonstrand apropierea si colaborarea dintre cele doua companii. Folosirea tehnologiilor bazate pe IP in cadrul productiilor din broadcast devine rapid o viziune general acceptata de catre industrie.

Adoptarea protocolului Dante ca punct central al System T pe partea de I/O a fost o decizie strategica avand in vedere ca Dante reprezinta deja o tehnologie completa ce include standardul de transport audio AES67 si un API de configurare si control ce ofera o interoperabilitate practica si de viitor unui sistem actual.

Dezvoltat de la zero pentru a oferi puterea de a manevra o productie la scara mare intr-un viitor marcat de livrari multi-platforma. O gama de interfete de control hardware si software pot fi plasate oriunde intr-o retea cu pana la 3 console.

Interfetele de control si sursele de procesare pot fi reconfigurate pentru a se potrivi cerintelor zilnice.

La IBC Show, SSL va demonstra cum functioneaza System T, alaturi de consola compacta pentru broadcast SSL C10 HD Plus, consola live SSL L300 si SSL Network I/O.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.