Cu ocazia IBC 2017 de la Amsterdam, Hawk-Woods si-a prezentat noile Mini V-Lok, acestea fiind baterii profesionale usoare, de mici dimensiuni, parte a gamei lor V-Lok. Livrarile incep odata cu finalul lunii octombrie.

Fiind la momentul actual cea mai mica baterie de acest tip din lume, Mini V-Lok se potriveste confortabil in palma mainii. Este flight-safe si vine disponibila in doua variante, de 100Wh si 150Wh, fiind capabila sa alimenteze camere, monitoare, lampi si alte tipuri de echipamente dedicate segmentului de broadcast.

Atunci cand este folosita alaturi de un adaptor optional dual, cu schimbare la cald (de tip hot-swappable), o baterie Mini V-Lok poate asigura o putere de pana la 300Wh – dubla fata de o baterie V-Lok standard – intr-o configuratie ce este doar cu putin mai mare decat bateria initiala.

Modelul Mini V-Lok a fost dezvoltat ca o alternativa la bateriile standard pentru calatorii, insa pentru echipamentele de broadcast ce au nevoie de multa putere. “Bateriile obisnuite trebuie schimbate cam la fiecare ora” explica managerul Hawk-Woods¬†Jason Stewart. “Mini V-Lok reprezinta o inbunatatire si fata de bateriile de tip stackable in cazul carora camera ajunge sa duca multa greutate degeaba”.

In afara de noile Mini V-Lok, Hawk-Woods a mai prezentat la IBC 2017 cateva noi produse precum si o serie de modele updatate. Printre acestea se numara VL-AS1, o placa adaptoare pentru monitoarele Atomos ce pot fi folosite cu sistemele Shogun Flame si Inferno. Pentru noul monitor cu diagonala de 19 inci Atomos Sumo, a fost lansat un adaptor special V-Lok: VL-AS2.

Esti interesat de bateriile Hawk-Woods? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.