O-VIDEO activeaza in zona de integrare si proiectare cu servicii complete ce deservesc industria de televiziune si broadcast.

Serviciile de consultanta O-VIDEO va stau la dispozitie pentru a va ghida in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de alegere a workflow-ului potrivit si a bazei de echipamente necesare.

Va ajutam sa evitati consumul de timp si bugete suplimentare de proiectare si integrare a unei noi televiziuni de succes. In cazul upgrade-ului sau relocarii uneia deja existente, lucram cu infrastructura respectiva si adaptam solutii care sa permita dezvoltari viitoare.

Experienta ne indeamna ca pentru un proiect de succes sa parcurgem impreuna cu clientul si sa definim urmatoarele etape:

*Planificare workflow
*Design conceptual
*Consultanta
*Integrare de sistem si servicii de management de proiect
*Procurare echipamente si materiale
*Punerea in functiune a echipamentelor si testarea lor,
*Training pentru angajati
*Suport tehnic pe termen lung

Indiferent de dimensiunea proiectelor la care lucram, portofoliul diversificat de parteneri, cu care mentinem legaturi solide de peste 20 ani, ne permite ca in mod independent sa recomandam o intreaga gama de tehnologii care deservesc optim proiectul clientului.

Avem puterea de a negocia preturi preferentiale in numele clientilor nostrii pentru a le obtine cel mai bun raport calitate-pret.

Reusim mereu sa optimizam bugetele disponibile folosind acordurile noastre de cumparare de volum, ceea ce se reflecta in economii substantiale pentru client.

Parteneriatele cu cei mai importanti producatori de echipamente din broadcast, televiziune si cinematografie, precum Leader, Aviwest, Quantel – SAM, DataVideo, AJA si multi altii, asigura clientilor nostri o gama diversificata si cel mai ridicat nivel de calitate a produselor si a solutiilor oferite.