Noul Spectrum OS2 porneste de la functionalitatile unice aduse de luminile Litegear LiteMat – sisteme de panouri luminoase subtiri, usoare si cu posibilitatea de a fi prinse oriunde! Spectrum OS2 este un software ce ofera capabilitatile necesare pentru a duce creatia la un nou nivel, usurand ajustarea parametrilor pentru CCT, pentru nuante si pentru saturatie.

Cu posibilitatea de a personaliza setarile, Spectrum OS2 se adapteaza la fluxul de lucru al utilizatorului pentru a aduce toate imbunatatirile necesare. Noua interfata, ce a beneficiat de un redesign complet, este intuitiva si usor de folosit.

Spectrum OS2 este un sistem de operare complet nou pentru LiteDimmer Spectrum. Cu re-codare de la zero, upgrade-ul aduce noi capabilitati, stabilitate crescuta si o serie de imbunatatiri. Spectrum OS2 este compatibil cu toate dispozitivele Spectrum si poate fi cu usurinta instalat prin folosirea cablului dedicat (Spectrum Updater Cable).

Folosind tehnologia de control al pixelilor din Spectrum OS2, modulul gradient permite controlul a pana la 12 pixeli prin simpla setare a primului si a ultimului pixel de format mare. Acest lucru se poate face folosind un sau mai multi parametrii, precum intensitatea, CCT-ul, nuanta sau saturatia. Mai departe, OS2 va face ca pixelii din mijloc sa aiba valori cuprinse intre cele ale primului si ultimului, facand astfel tranzitii graduale in timp real.

Spectrul OS2 include 23 de noi personalitati DMX, ceea ce ofera un control imens pentru programarea consolelor. Printre altele, personalitatile RGB DMX permit mixarea propriilor culori prin intermediul consolei, fie prin parametrii simpli RGB sau cu optiunea de a seta propriile puncte de alb.

Esti interesat de luminile profesionale Litegear? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.