Noile Rotolight NEO 2 sunt panouri LED de mici dimensiuni ce combina beneficiile luminii continue cu flexibilitatea unui blitz HSS (High-Speed Sync). Poate fi montat atat ca lumina de camera cat si in configuratie de panou, pe trepied.

Ca lumina on camera, este ideal pentru videografi, dar si pentru fotografi. Un receptor Elinchrom Skyport incorporat ofera declansare wireless de incredere (la o viteza de 1/8000s) de pana la 200m.

NEO 2 este un disc fabricat dintr-un material plastic rezistent, capabil sa ofere aproximativ 1000 de lumeni sau 2000 lucsi la 90cm distanta. Pentru proiecte ambitioase cu buget limitat, o serie de 3-4 panouri NEO 2 sincronizate ofera un rezultat excelent.

In calitate de lumina continua LED pentru filmari, NEO 2 ofera cel mai bun raport calitate/pret. Dispozitivul poate fi alimentat de la adaptorul inclus la achizitionare sau cu 6 baterii AA NiHM. Are doua butoane de control ce ii permit utilizatorului sa seteze luminozitatea si temperatura de culoare a razei cu un unghi de 50 grade. Ambele ofera rezultate cu o acuratete ridicata. Temperatura de culoare este afisata si pe ecranul LCD.

Plaja de temperatura este cuprinsa intre 3100K si 6300K. Rotolight a acordat o atentie speciala redarii nuantelor de piele, obtinand astfel un CRI pentru tenuri R15 de 98, un CRI general de 96 si o valoare TLCI de 91 (aprobat pentru broadcast fara corectie).

Unul dintre punctele forte ale panourilor Rotolight NEO 2 este mixul de functionalitati CineSFX pentru efecte speciale incorporate. Printre acestea se numara efectele de artificii, fulgere, foc, televizor, neon, sudura etc.

Pentru a face totul cat mai credibil si imersiv, Rotolight pune la dispozitie si un set optional de filtre ce se fixeaza in fata panoului. De exemplu, daca se filmeaza o interventie, se poate simula prezenta unei masini de politie prin adaugarea unui filtru 712 Bedford blue in fata unui NEO 2 si selectarea efectului “Politie”. Rezultatul recreaza lumina girofarelor.

NEO 2 nu numai ca este un panou LED de mici dimensiuni cu rezultate impresionante, insa este si cu 85% mai luminos in modulul continuu fata de predecesorul sau, Rotolight NEO 1.

Ai intrebari? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru on-line pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.