Manfrotto si-a extins linia de produse, adaugand cateva genti noi, cea mai interesanta fiind cea dedicata dronelor.

Drona poate fi dusa la destinatie in siguranta iar acolo poate fi usor si rapid pusa la loc. Deoarece drona si accesoriile incap intr-un singur rucsac, nu mai este necesara o cutie de tip troller, ceea ce este de ajutor atunci cand punctul de lansare este intr-o zona mai greu accesibila.

Manfrotto D1 DroneRucsacul Manfrotto D1 Drone face parte din noua linie “Aviator” si are loc pentru aparatul de zbor, precum si pentru o camera de marimea unui DSLR. Este creat sa sustina UAV-uri de dimensiunile unei DJI Phantom 1, 2 sau 3, alaturi de telecomanda si accesorii.

manfrotto-advanced-pixi-messenger-600x406
Colectia “Advanced” este si ea extinsa, acum avand genti care pot cara si proteja trepiede compacte precum Manfrotto Befree si Pixi, fiind ideale pentru situatiile in care nu este necesar sau nu este posibil transportul multor echipamente.

manfrotto-camera-backpack-compositePentru utilizatorii de DSLR-uri, probabil ca cea mai interesanta aditie este rucsacul Redbee-210. Acesta poate sa duca fie doua aparate foto, cu obiective atasate, fie un singur aparat si un obiectiv de 400mm.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.