Metabones aduce in prim plan Speed Booster ULTRA, care promite performante optice si mai bune decat ale originalului.

Asemenea dispozitivului initial Speed Booster, prezentat prima oara acum mai bine de doi ani, ULTRA are acelasi set care nu numai ca ofera un punct de stop in plus in cazul expunerii, dar reduce si factorul de crop, marind campul vizual de la 1.5x la1.07x in cazul aparatelor mirrorless cu senzori de marime DX, precum Sony E-mount si Fuji X-mount.

Totusi, ceea ce diferentiaza ULTRA de predecesorul sau, este o crestere importanta a performantelor optice, datorita lentilelor de ultima generatie sustinute de tanatalum. Printre plusuri se numara claritatea sporita in zonele periferice, ameliorarea efectului de vignetting si imbunatatirea distorsiunilor optice.

Metabones Speed Booster Canon EF to NEX Speed Booster ULTRA Flat_0

De asemenea Speed Booster ULTRA functioneaza foarte bine cu obiective zoom f/2.8 profesionale precum 24-70mm f/2.8 si 70-200mm f/2.8 de la Canon si Nikon astfel inca sa rezulte 17-50mm f/2.0 si, respectiv, 50-142mm f/2.0.

In plus, obiectivele fixe cu focala lunga precum 50mm f/1.2 vor fi transformate in 35.5mm f/0.9 cu un contrast excelent si rezolutie din centru pana la marginile imaginii.

Speed Booster ULTRA este deja disponibil pe piata la preturi similare cu Speed Booster.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.