Mixerul D&R AIRLITE-USB ofera o gama larga de caracteristici profesionale la un pret deosebit de atractiv. Acest echipament de mare precizie este rezultatul a peste 42 de ani de experienta a companiei D&R.

AIRLITE-USB este un mixer inteligent cu o sectiune de control interna pe baza de USB care creste viteza operatiunilor de zi cu zi si care include un detector de liniste (Silence Detector) incorporat.

In plus, poate fi folosit ca un echipament de baza pentru productiile de D.J. facute in regim propriu, cu functionalitate de telefoane VOIP incorporata.

D&R AIRLITE-USB are 4 canale I/O de USB stereo si 3 intrari de microfon cu un nivel al zgomotului deosebit de mic.

D&R AIRLITE-USBAcest mixer este ideal pentru emisiuni de radio in direct, productii, precum si pentru streaming pe web.

AIRLITE accepta si controleaza instantaneu un maxim de 4 canale I/O stereo din software-ul de playout al utilizatorului.

Toata structura este protejata de o carcasa din metal cu design elegant si modern, insa creata pentru a rezista pe termen lung la folosire intensa, cu protectie  RF impotriva radiatilor electromagnetice ale undelor radio.

Panoul frontal al AIRLITE-USB ofera un control de incredere si asigura acces la o functionare fara cusur.

Mixerul are 3 intrari de microfon balansate cu alimentare phantom si cu insertii pentru procesatoare de voce. 8 intrari stereo de linie, 4 canale USB si 1 canal VOIP pentru telefoane.

Daca utilizatorul vrea sa se conecteze la o linie de telefon analoaga, este disponibila o iesire de tip cleanfeed pentru conexiune catre un hibrid extern.

O singura conexiune fizica USB este interfata pentru transferul a 4 canale audio stereo de la si catre PC-ul utilizatorului, precum si control pentru date de la sectiunea de control si aplicatia de monitorizare.

Canalul VOIP are propriul conector USB pentru a putea prelua apelurile provenite dintr-un alt PC. Desigur, este posibila conexiunea catre un al doilea USB pe PC-ul principal. Capabilitatea de raspuns (prin functia “talk back”) catre canalul VOIP faciliteaza conversatiile cu cei care suna.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.