Aputure Spotlight Mount este un modificator de lumina ce se ataseaza la modelele Aputure cu montura Bowens. Acesta permite controlul luminii de la Aputure COB 120d sau COB 300d pentru a obtine linii mai clare, precizie ridicata si margini drepte.

Dispozitivul dispune de un slot pentru accesorii de tip gobo din metal – discuri subtiri cu perforatii ce ajuta la proiectii ale luminii clare si fidele. Lumina poate fi de asemenea modelata prin adaugarea de barn door-uri. Insa noul model ofera de la bun inceput un grad mare de control datorita obturatorului reglabil intern. 

Aputure Spotlight Mount asigura o acuratete incredibila, proiectand lumina cu una dintre cele 3 lentile disponibile, dezvoltate pentru aplicatii profesionale.

Pe langa faptul ca ii permite modelului 120d II sa ofere o lumina de 10 ori mai puternica decat cea initiala, lentilele de inalta rezolutie produc un fascicul egal cu propagari minime ale luminii pe margini, pastrand in acelasi timp o schimbare in temperatura de culoare de sub 200 grade Kelvin.

La fel ca luminile ovale tipice, noile Spotlight Mount permit schimbarea simple, de catre utilizator, a lentilelor Aputure de 19°, 26° si 36° atunci cand se doreste un cerc de iluminare mai larg sau o concentrare la milimetru.

Pachetul include accesorii tip gobo marimea B, suport pentru gobo si gel frame, astfel incat Spotlight Mount permite o si mai mare manipulare a luminii, putand proiecta usor orice forma sau culoare. Obturatorul este optional si detasabil, insa dispozitivul permite utilizarea in acelasi timp a obturatorului si a accesoriilor gobo.

Aputure Spotlight Mount vor incepe sa fie livrate curand. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.