Sony a prezentat la standul sau de la IBC noul monitor profesional BVM-HX310 TRIMASTER HX ce asigura o calitate a imaginii 4K HDR fara precedent, acuratete si consistenta, este ideal pentru aplicatiile pretentioase de pe platoul de filmare, in studiouri sau pentru post productie, inclusiv in cinematografia digitala 4K.

BVM-HX310 este exact ceea ce coloristii au nevoie, fiind alegerea optima pentru colorizare de top si CG, avand suport pentru cele mai folosite plaje de culoare folosite la nivel mondial, printre care DCI‑P3, ITU‑R BT.2020, S‑Gamut3.cine si S‑Gamut3. Ofera o reproducere fidela a culorii si o gama completa de luminanta.

Pastrand avantajele performantei avansate a panourilor TRIMASTER HX, noul BVM-HX310 beneficiaza de o luminanta de 1000 niti pe full-screen cu un raport de contrast de 1.000.000:1. Este perfect pentru a reproduce continut HDR (High Dynamic Range) cu zone de un negru intens si o reproducere corecta a varfurilor.

Pe langa ceea ce era de asteptat, precum gamma CRT, 2.2, 2.4 si 2.6, BVM-HX310 sustine si functiile strandardizate de trasfer electro-optic (EOTF) pentru HDR precum SMPTE ST.2084 si ITU-R BT.2100 (HLG). Ambele standarde sunt folosite pentru a veni in intampinarea asteptarilor ridicate ale industriei de broadcast si cinematografie.

Tabele EOTF aditionale pentru productii live si fluxuri post productie includ 2.4 (HDR), S-Log2 (HDR), S-Log3 (HDR) and S-Log3 (Live HDR), permitand un workflow simplu, apropiat de cele tipice pentru pelicula, insa oferind in acelasi timp o gama dinamica larga 4K. Suportul pentru VPID (Video Payload ID) identifica EOTF, spatiul de culoare si informatiile sursa RGB embedate in semnalul SDI. Setarile monitorului sunt ajustate automat, reducand riscul unei erori umane in mediul sub presiune al productiilor live.

Sony BVM-HX310 tine cu usurinta pasul cu cele mai recente tehnologii si moduri de abordare ale productiilor actuale. Integrarea in sisteme de ultima ora se face cu un singur cablu 12G-SDI, avand in plus conexiuni pentru 3G-SDI, HD-SDI inclusiv Single Link/Dual Link si HDMI (HDCP2.3/1.4).

Monitorul BVM-HX310 va fi disponibil incepand cu februarie 2019. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.