Daca filmezi la calitate HD sau 4K si ai de gand sa editezi imaginile, vei avea nevoie de un display cu o rezolutie pe masura. La NAB 2016, Sony a venit cu o lista lunga de lansari. Printre ele se numara si Sony PVM-X550, un monitor OLED profesional de 55″ cu rezolutie 4K.

Noul monitor ofera o flexibilitate quad-view, putand afisa pana la 4 surse cu setari individuale, intr-o dimensiune ce satisface nevoia studiourilor de post-productie de monitoare mai mari si cu mai multe detalii. In plus, complementeaza perfect monitorul de referinta Sony BVM-X300.

PVM-X550 va veni cu un semnal de iesire de 12biti si va permite personalizarea setarilor individuale de afisare, precum functia de transfer electro-optic, Color Space, Transfer Matrix si temperatura de culoare.

In plus, Sony PVM-X550 este HDR (High Dynamic Range) si beneficiaza de o gama larga de culoare cu suport pentru DCI-P3 si pentru majoritatea standardelor ITU-R BT.2020. Sunt suportate EOTF-urile S-Log3, S-Log2, SMPTE ST2084, HLG SG 1.2 si HLG SG.

Noul monitor va fi disponibil incepand din vara, putand la scurt timp dupa aceea sa fie testat la biroul O-VIDEO din Bucuresti.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.