Blackmagic Design a anuntat noua Pocket Cinema Camera 4K, cu un design schimbat complet, un senzor 4/3 si o rezolutie 4096 x 2160. Imaginile pot fi inregistrate pe carduri de memorie SD standard, UHS-II sau CFast 2.0 in format ProRes sau RAW. Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K poate capta continut 4K de pana la 60fps si HD de pana la 120fps.

Noul model nu este doar un update, ci beneficiaza de un redesign de la zero. Pastrand forma unui aparat mirrorless cu obiective interschimbabile (MILC), noul corp de camera foloseste un compozit din fibra de carbon, care este extrem de puternic si de usor. Partea de control aduce de asemenea cu layout-ul unui MILC sau DSLR.

Stilul compact al corpului de camera este perfect pentru filme si documentare independente, prezentari de moda, bloguri de calatorii, continut pentru internet, nunti, filmari corporate, concerte si multe altele. Senzorul 4096 x 2160 are ISO dual nativ cu pana la 25600 ISO precum si 13 stopuri de gama dinamica. In plus, Blackmagic elimina nevoia de recordere externe datorita unui nou port USB-C Expansion, ce ii permite utilizatorului sa inregistreze folosind recorderele interne SD/UHS-II si CFast sau direct pe aceleasi discuri externe pe care le foloseste pentru editare si corectie de culoare.

A 4-a generatie de stiinta de culoare a Blackmagic Design le permite clientilor sa filmeze in HDR in noi module extinse. Acestea combina latitudinea filmelor digitale cu un fisier video optimizat, ceea ce le ofera clientilor care lucreaza contra-cronometru o solutie ideala de a filma imagini exceptionale care nu au nevoie de multa corectie de culoare sau alte modificari majore in post productie.

Pocket Cinema Camera 4K foloseste acelasi tip de montura MFT (micro 4/3) a obiectivului ca si modelul original. Montura MFT este extrem de flexibila, cu o gama extinsa de obiective compatibile disponibile atat in format foto cat si cine. Adaptoarele le permit utilizatorilor sa foloseasca obiective PL, C, EF si alte tipuri de la producatori ca Nikon, Pentax, Canon, Leica si chiar Panavision.

Partea din spate a camerei beneficiaza de un touchscreen cu diagonala de 5 inci, pentru un incadrare perfecta si o focalizare exacta. Peste imagine pot fi vazuti parametrii, statusul, histograma, focalizarea si indicatorii de peaking, precum si controlul pentru playback. In plus, LUT-urile 3D pot fi aplicate atat pentru monitorizare cat si pentru inregistrare.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K are incorporate multiple microfoane, o intrare mini XLR cu 48 volti pentru alimentare phantom ce permite conectarea lavalierelor si a boom-urilor si un jack audio stereo de 3.5mm pentru conectarea a diverse microfoane de camera. Inregistrarea audio incorporata de inalta calitate inseamna ca utilizatorul nu are nevoie sa care dupa el un recorder separat.

Nu in ultimul timp, camera include un conector HDMI ce poate transmite video HDR precum si un feed curat pe 10 biti cu overlay optional pe ecran. Pentru alimentare foloseste baterii standard LP-E6, prin USB-C sau prin conector DC.

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K va include licenta completa pentru DaVinci Resolve Studio. Pentru mai multe detalii contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.