Teradek Bolt primeste un upgrade cu doua noi linii de sisteme video wireless cu delay zero. Bolt XT si LT include noi trasaturi profesionale, cu raze de actiune de 153m, 306m, 910m si 3.05km. Ambele sisteme vor incepe sa fie livrate din luna mai.

O trasatura cheie a noilor Teradek Bolt XT si LT este compatibilitatea inversa cu Bolt 500, 1000, 3000, Sidekick II si 703 Bolt, oferindu-le utilizatorilor mai multa flexibilitate pentru sistemul actual sau asigurand o legatura cu altele existente pe platou.

Teradek Bolt XT include un algoritm unic de encriptare AES 128 pentru protejarea continutului video, asigurand faptul ca numai receptoarele autorizate se pot conecta la transmitatorul tau. Fiecare transmitator include cate o iesire HDMI, 3G-SDI si 3G-SDI pentru looping.

Receptoarele beneficiaza de o iesire HDMI precum si de doua iesiri 3G-SDI. In timp ce performanta wireless este ceea ce conteaza pe un platou, optiunile de montare nu sunt de neglijat. In cazul noii linii, Teradek a adaugat un tail NATO integrat pe receptor, cateva puncte de montare de 1/4”-20 si 3/8” si o rozeta ARRI pe transmitator pentru a imbunatatii configuratiile de montare existente.

O noua carcasa de aluminiu reduce dimensiunile si greutatea dispozitivelor din gama Bolt. Placile adaptoare disponibile includ V-mount sau Gold mount, pe langa placile pentru baterii de tip Sony L Series sau Canon LP-E6 pe Bolt 500 XT. In plus, Teradek a inlocuit antenele interne de pe transmitatorul Bolt 500 XT cu un set extern pentru a imbunatatii performanta wireless atunci cand este folosit intr-un mediu cu obstacole de mari dimensiuni sau interferente puternice.

Teradek Bolt LT este disponibila in modele cu raze maxime de actiune de 153m sau 306m, cu 500 LT oferind antene externe pe transmitator pentru performante maxime. Fiecare transmitator include o singura intrare 3G-SDI sau HDMI cu acelasi tip de iesire de looping, in timp ce receptoarele includ o singura iesire 3G-SDI sau HDMI. Cateva puncte de montare de 3/8″-16 si 1/4″-20 permit montarea dispozitivelor Bolt LT pe orice configuratie de camera iar placile integrate pentru baterii tip Sony L Series sau Canon LP-E6 permit alimentarea sistemului usor si rapid.

Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.