DJI a lansat oficial 9 accesorii pentru Ronin-S, primul stabilizator al companiei pentru camere DSLR si mirrorless. De la un motor de focalizare extern la o unitate de control ce ofera acces rapid la setari, DJI Ronin-S va beneficia de o serie completa de functii si capacitati.

Noul Focus Monitor include doua componente esentiale, un Rod Mount Set care monteaza dispozitivul pe Ronin-S si partea de Focus Gear Strip ce se fixeaza in jurul unei game largi de obiective. Ronin-S Focus Monitor permite un control exact asupra unei mari parti a obiectivului.

In principiu, DJI Ronin-S Focus Motor aduce control asupra obiectivelor manuale ce nu ofera ajustari interne. Folosind Ronin-S Focus Wheel, operatorul are posibilitatea de a pozitiona noul Focus Motor pe inelul de focalizare pentru modificari rapide in timpul filmarii.

Pentru cei care au nevoie sa controleze stabilizatorul in situatii de miscare rapida, noua Command Unit ofera acces rapid la Ronin-S printr-un monitor compact si luminos ce se ataseaza pe lateralul dispozitivului. Setari esentiale, precum parametrii motorului, control de la distanta, modulele de functionare si multe altele, pot fi usor ajustate fara necesitatea conectarii unui dispozitiv mobil.

DJI Ronin-S BG37 Grip alimenteaza stabilizatorul prin intermediul bateriei2400mAh incorporate, asigurand pana la 12 ore de utilizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor videografilor profesionisti care filmeaza ore intregi.

Un nou Top Hotshoe Bracket de la DJI foloseste un hotshoe pe camera pentru a monta in siguranta un DSLR pe Ronin-S, ideal pentru scene in care gimbal-ul este montat pe un vehicul pentru a capta o urmarire sau o cursa de masini. O parte de cold shoe a fost inclusa in design pentru a permite montarea de accesorii externe, functionand si ca punct de montare aditional pentru Ronin-S Focus Rod.

Un alt element nou este Extended Lens Support, dezvoltat pentru a fi folosit atat cu camere de dimensiuni standard precum si cu sisteme de camera mai mari. Cu o plaja ajustabila destul de larga, DJI Extended Lens Support ajuta la prinderea ferma a camerei si obiectivului pe Ronin-S pentru o performanta optima atunci cand filmeaza iar suportul inclus nu este indeajuns de lung.

Ronin-S Universal Mount le permite utilizatorilor sa monteze un Ronin-S pe o masina, un jib si nu numai. Alimenteaza stabilizatorul prin intermediul a doua porturi DC-IN independente cu un Dual TB50 Battery Mount, un sistem de baterii DJI de inalta performanta vandut separat sau o sursa de alimentare 12-17V.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret, sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.