La jumatatea lunii iulie, se lansa un update de firmware pentru Mark IV si Speed Booster Ultra EF mount pentru Sony E mount.

O saptamana mai tarziu, Metabones lanseaza inca un update de firmware, mai exact .52, ce contine nu doar rezolvari aditionale pentru diverse mici inconveniente dar si o schimbare interesanta in modulul default.

Compania a adaugat si un comunicat de presa in care mentioneaza ca modificarile si inbunatatirile au la baza feedback-ul clientilor.

Adaptoarele Metabones ofera doua module, denumite de catre producator “Green” si “Advanced”. Majoritatea utilizatorilor tind sa isi seteze adaptoarele pe modulul “Advanced”. Insa posesorii de aparate Sony mirrorless ca a6300 sau recentul model A7 au descoperit ca functia de autofocalizarii de “phase detect” merge doar in modulul “Green”. Prin urmare, in urma update-ului .52, modulul “Green” este cel default.

Modulele adaptoarelor Metabones pot fi schimbate fie in functie de necesitatile fiecarei sesiuni fie schimband modulul default, insa recomandata este schimbarea pe sesiune.

Aparatele precum a6300, A7R II si A7S II ofera autofocalizare continua, denumita de Sony Autofocus-C. In acest caz adaptoarele trebuie folosite in modulul “Advanced” care, conform Metabones, a fost imbunatatit in urma update-ului .52.

In plus, a fost remediata functia de dispunere a distantei cu focalizare prin obiective cu fir in modulul manual.

Noul update de firmware .52 poate fi descarcat de pe site-ul Metabones.

Interesat de produsele Metabones? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.