Mini convertoarele de la Blackmagic Design pentru up/down/cross conversie HD ofera standarde la calitate broadcast si permit trecerea de la orice format video SD sau HD la orice format SD sau HD pe SDI si HDMI. Dispozitivele beneficiaza de cea mai noua tehnologie 6G-SDI integrata, detecteaza automat formatul video de pe intrare si schimba instantaneu intre toate formatele SD, HD si Ultra HD de pana la 2160p30.

Utilizatorii pot folosi trasaturi profesionale avansate precum intrari SDI redundante, iesiri in loop cu functie de re‑clocking, instant lock HDMI, suport pentru 33 de puncte de LUT, precum si conexiuni audio complet analogice si AES/EBU astfel incat sa poata face conversie de video si de audio embedat si de-embedat.

Cu optiuni generoase pentru o gama larga de modele 3G si 6G-SDI, utilizatorii pot selecta una in functie de conversia de care au nevoie.

Mini convertorul UpDownCross HD este un convertor de standard complet, folosind algoritmi Teranex de inalta calitate. Este de ajuns sa fie setat formatul dorit pe iesire iar semnalul de intrare este automat convertit. Dispozitivul este, de asemenea, ideal pentru conectarea computerelor pe HDMI la proiectoare SDI. Mini convertorul are conexiuni multi-rate 3G-SDI, sustinand toate formatele de pana la 1080p60 inclusiv pentru dispozitive de nivel A si B, plus scalare de rezolutie pentru computere prin intermediul intrarilor HDMI. Utilizatorii beneficiaza de o intrare HDMI, intrare de referinta, delay audio pentru sincronizare AV, conversie de timecode, precum si intrari si iesiri 3G-SDI si HDMI, permitandu-le astfel conectarea la orice.

Noul Blackmagic Micro Convertor BiDirectional SDI/HDMI este un echipament de dimensiuni mici, care are capacitatea de a converti simultan SDI la HDMI si HDMI la SDI. Functioneaza pentru toate formatele de pana la 1080p60. Ofera o calitate de broadcast, cu procesare pe 10 biti, si functionand in ambele directii cu diverse formate video in acelasi timp.

Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cel mai bun pret.