FUJIFILM a anuntat ca lucreaza la un nou obiectiv zoom wide de cinematografie, FUJINON Premista 19-45mm T2.9. La fel ca celelalte obiective din aceeasi gama, Premista 19-45mm ofera un cerc de imagine de 46.3mm si sustine atat tehnologia Cooke /i cat si ZEISS eXtended Data pentru metadata – precum informatiile despre focalizare, zoom si pozitia irisului – pentru inregistrare in timpul filmarii.

Anul trecut, la NAB 2019, FUJIFILM a prezentat noua sa gama de obiective zoom de cinema large-format FUJINON Premista cu doua distante focale, de 28-100mm T2.9 si 80-250mm T2.9-3.5. Ambele obiective asigura, dupa cum spuneam mai sus, un cerc de imagine de 46.3mm in diametru, ceea ce inseamna ca cercul este indeajuns de mare incat sa acopere majoritatea senzorilor full-frame si beyond-full-frame de pe piata, inclusiv cei de pe camere precum ARRI ALEXA LF sau RED Monstro 8K.

Noul model al gamei este un obiectiv zoom sferic ce promite o claritate si o calitate foarte ridicate ale imaginii, cu minimizarea aberatiilor cromatice, a efectelor de ghosting si de flare. Premista 19-45mm a fost dezvoltat pentru a arata o distorsie minima, chiar si atunci cand este folosit la lungimi focale cu unghi larg.

Noul FUJINON Premista 19-45mm va fi livrat incepand cu prima parte a anului 2021. Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii sau viziteaza magazinul nostru online pentru cele mai bune preturi: o-video.ro.