Asculta la drum muzica preferata cu un sistem audio de exceptie. Poti conecta playerele digitale Sony wireless sau prin cablu pentru a accesa playlist-urile din smartphone, fiins apoi simplu sa controlezi redarea din butoane sau prin comenzi vocale.

Vrei sa iti controlezi mobilul sau tableta cu sistem de operare iOS fara a-ti lua ochii de la drum? Aplicatia Siri Eyes Free iti permite sa gestionezi muzica, sistemul de navigatie, iti citeste mesajele si nu numai.

Dispozitivul nu are Bluetooth? Nicio problema! Poti conecta telefonul, stick-ul de memorie sau MP3 player-ul prin USB pentru a accesa muzica. O alta solutie este folosirea unui player analogic prin conectarea iesirii pentru casti la intrarea auxiliara a media playerului Sony Car.

Ecranele LCD ale gamei Sony Car au un contrast de 5 ori mai ridicat fata de ecranele conventionale, iar unghiul de vizualizare personalizabil face ca citirea sa fie usoara pentru sofer chiar si in lumina puternica a zilei.

Activand functia Mega Bass, acesta este resimtit tare si clar in intreaga masina, exact la frecventa potrivita, pentru a nu distorsiona sunetul. In acelasi timp, LED-urile sunt sincronizate pe beat, pulsand pe ritmul melodiei si oferind o pata de culoare.

DSX-A500BD: DAB Media player cu BluetoothAcceseaza-ti din mers intreaga librarie muzicala si posturile radio favorite prin intermediul media playerului radio cu DAB Sony DSX-A500BD. Conectarea telefonului la player se face in doar cateva secunde prin Bluetooth sau USB, apoi ai acces instant la melodiile preferate. Bucura-te de un sunet bogat datorita sistemului audio avansat si a aplificarii 4 x 55W.

Muzica are un sunet clar si dinamic, acesta putand fi personalizat din setari de catre sofer. Sistemul este conceput astfel incat sa reduca nivelul de zgomot extern din procesul de transmitere al semnalului, rezultatul fiind unul clar, chiar si la volum maxim.

Cu doua module diferite de amplificare, butonul de Mega Bass adauga frecvente joase pentru fiecare melodie.

DSX-A400BT: Media player cu BluetoothEste pe cat de rapid pe atat de simplu de accesat orice playlist din telefon prin intermediul playerului Sony datorita conexiunii Bluetooth prin tehnologia NFC.

Amplificarea 4×55 W livreaza un sunet clar si bogat in detalii, precum si un volum impresionant, cu o distributie ideala in spatiu.

Conexiunea telefonului la media player se poate face in cateva moduri. Cupleaza telefonul instantaneu prin NFC doar atingandu-l de butonul principal al panoului. Sau intra in setarile mobilului pentru a crea o legatura Bluetooth. In lipsa unei conexiuni wireless, dispozitivele pot fi usor puse in legatura prin intermediul unui cablu.

DSX-A200UI: Media Receiver with USBSony DSX-A200UI ofera o serie de moduri in care poti stabili o conexiune intre player si telefonul mobil sau dispozitivul pe care iti stochezi muzica favorita. In partea frontala este un port USB si o intrare auxiliara pentru o conectare rapida si usoara a unui iPod, de pilda.

Profita de un sunet impecabil si de un ecran special gandit pentru a fi vizibil in orice conditii.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.