Teleprompterul Portaprompt de 19 inci are un panou de tip Quasar cu luminozitate foarte ridicata si echipat cu lumini LED de fundal, fiind potrivit inclusiv pentru utilizare in medii externe, in plin soare.

Luminile pot fi oprite atunci cand prompterul este folosit la interior, prin intermediul controlului pentru luminozitate, pentru a nu deranja prezentatorul. In plus, nu folosesc ventilatoare, ceea ce inseamna ca sunt silentioase in timpul utilizarii.

Teleprompterele Portaprompt au fost dezvoltate pentru folosire intensa, pe termen lung, fiind ideale pentru mediile profesionale care au nevoie de echipamente ultraperformante, intr-o forma stabila si robusta.

Dispozitivele folosesc un sistem de prindere pe baza de cleme pentru a permite instalare si dezinstalare rapida pe camera.

Parasolarul de 21 inci se fixeaza simplu deasupra monitorului, cu ajutorul a doua adancituri. O acoperitoare din panza este apoi trasa in jurul obiectivului camerei pentru a bloca orice lumina ce ar putea veni din spatele obiectivului.

Parasolarul este facut din material textil pentru a reduce greutatea si pentru a usura depozitarea si transportul, acesta putand fi facut plat si impachetat intr-o valiza cu maner. Reflectorul este parte integranta a parasolarului de 21 inci.

Cel mai nou produs adaugat gamei de broadcast a Portaprompt, lansat in septembrie la IBC 2016, este monitorul premium de 17 inci pentru aplicatii de studio.

Beneficiind de toate functiile strandard pentru zona de broadcast, inclusiv lumini tally incorporate, noul prompter cu monitor de 17 inci si luminozitate de 400 niti vine ca o alternativa la modelul ceva mai scump de 17 inci Quasar, cu o luminozitate de 1200 niti, creat pentru aplicatii de studio si de teren.

Compania Portaprompt a fost infiintata in 1976 si a dezvoltat primul teleprompter digital din lume, castigand astfel un premiu Emmy la categoria tehnica, si a continuat sa fie un nume de referinta in domeniu pana in prezent.

Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.