TVLogic a prezentat noul dispozitiv de procesare a culorii TVLogic IS-mini 4K, ideal atat pentru productii SDR cat si HDR. Acest model a fost gandit pentru a fi folosit la setari in timp real a camerelor, pe platourile de filmare, atunci cand sunt necesare previzualizari cu 3D LUT-uri.

IS-mini 4K include o licenta gratuita pentru software-ul de management al culorii WonderLook Pro, insa sustine si software-uri de la alti producatori, permitandu-i utilizatorului sa foloseasca ceea ce i se potriveste.

WonderLook Pro permite crearea si livrarea de 3D LUT-uri in timp real catre TVLogic IS-mini 4K sau catre alte dispozitive asemanatoare, precum AJA FS-HDR. Acesta sustine diverse conversii ale formatelor de culoare si include o baza de data cu profile de culori pentru camere video profesionale. WonderLook Pro faciliteaza interpretarea si corectia de culoare, controlul camerei si calibrarea monitorului, avand multiple optiuni de control pentru IS-mini 4K.

TVLogic IS-mini 4K este un principiu un 3D LUT box ce sustine formate standard SDI de pana la 12G-SDI. Dispozitivul ofera iesire 12G-SDI, iesire by-pass 12G-SDI si conversie pe iesire HDMI 2.0. In plus, beneficiaza de conectori USB si LAN pentru comunicare cu computerul si software-ul, precum si pentru a sustine interpolare piramidala triangulara si 3D LUT-uri 26x26x26.

Esti interesat de produsele TVLogic? Contacteaza echipa O-VIDEO pentru mai multe detalii si cele mai bune preturi sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.