Noul monitor on camera de la RED are o diagonala de 7 inci si s-ar putea sa fie exact ceea ce au nevoie utilizatorii pentru vizualizarea materialului intr-o multitudine de medii si situatii. RED DSMC2 Ultra-Brite beneficiaza de o rezolutie 1920×1200 si ofera o luminozitate impresionanta, de 2200 de niti, precum si un raport de contrast de 1200:1.

De mentionat sunt si timpul de raspuns, acesta fiind de 30ms, si unghiul de vizualizare de 85 grade pe toate axele. RED DSMC2 Ultra-Brite cantareste 658g si poate fi montat direct pe partea de sus a oricarui BRAIN de camera RED, conectarea facandu-se prin intermediul unui LEMO. Un adaptor LEMO optional poate fi achizitionat daca utilizatorul are nevoie sa foloseasca monitorul altfel decat montat pe camera.

Monitorul are un ecran multi-touch cu functie Projective Capacitive si este facut din Gorilla Glass, ceea ce asigura protectie in plus si durabilitate pe termen lung. Nu in ultimul rand, monitorul are 23 de puncte de montare cu dimensiunea de 1/4-20 si 2 puncte de montare cu dimensiunea de 3/8-16.

Interesat de produsele RED? Contacteaza echipa noastra de specialisti pentru a afla mai multe detalii si pentru a primi cel mai bun pret.