RED lanseaza o noua camera dedicata companiilor de inchirieri de echipamente video pentru cinematografie: RED RANGER cu senzor MONSTRO 8K VV, dezvoltata special pentru productii hi-end. Camera va fi livrata cu toate componentele necesare pentru productii profesionale, astfel incat sa poata filma din momentul in care este scoasa din cutie.

RED RANGER este un sistem de camera de tip all-in-one si va fi disponibil exclusiv prin intermediul caselor de inchirieri, incepand cel mai probabil din primavara lui 2019. Producatorul va pune la dispozitie doua configuratii, una pentru baterii de tip V-Mount si una pentru cele de tip Gold Mount.

Cum difera insa RED RANGER de DSMC2 MONSTRO? In timp ce ambele camere beneficiaza de senzor MONSTRO 8K VV, noul RANGER are un corp de camera integrat, conectori standard input/output si capabilitati aditionale gandite special pentru productiile profesionale. In schimb, RED DSMC2 MONSTRO ramane complet modular si poate fi personalizat la cel mai inalt grad, pentru configuratii specifice fiecarui client.

Ambele sunt varfuri de gama ce ofera imagistica full frame, cu performante identice in ceea ce priveste data rates, frame rates, rezolutii, compresii si calitatea imaginii. Decizia de a alege intre cele doua se va rezuma in final la factorul de forma si/sau utilizarea dorita.

Producatorul a tinut sa mentioneze ca desi RED a simplificat linia de produse, RED RANGER se situeaza in afara gamei DSMC2 si a fost dezvoltat exclusiv pentru productiile in care sunt necesare solutii integrate si a avut la baza feedback-ul caselor de productie si al companiilor de inchirieri.

Daca reprezentati o companie de inchirieri si sunteti interesat de RED RANGER, va stam la dispozitie.