Cu ocazia Interbee 2018 din Japonia, Roland si-a prezentat noul model V-02HD, un mixer video multi-format dezvoltat special pentru a inlocui cateva echipamente de sine statatoare, precum un switcher simplu, un scaler high-quality, expander pe intrare, solutie audio si partea de compozitie/efecte video inline.

Operatorul poate sa comute intre camere folosind butoanele de control dedicate sau chiar folosind piciorul, prin intermediul unei pedale ce ii permite sa controleze camera. Acest sistem ii permite sa se concentreze fara a-si lua mainile de pe camera chiar si atunci cand vrea sa schimbe semnalul.Semnalul audio atat din camere cat si din surse externe pot fi mixate impreuna in interiorul lui Roland V-02HD, iar monitorizarea se poate face prin intermediul iesirii pentru casti. Rezultatul este embedat in semnalul video pe HDMI. Prin urmare, echipamentul transforma o filmare de doua camere intr-un studio de productie cu un singur operator, pentru inregistrari sau streaming live de calitate, cu un minim de resurse.

Revenind la segmentul audio, V-02HD are dynamics si EQ pe trei benzi, pentru ca operatorul sa poata optimiza semnalul audio fara a-l trimite catre o unitate externa de mixare. O suita incorporata de efecte este deosebit de utila pentru scenarii de productie de zi cu zi, inclusiv interviuri, inregistrare a sunetului ambiental si eliminarea zgomotului produs de vant atunci cand se fac filmari in aer liber. Aceste functii sunt aplicabile si pentru semnalele HDMI in linie, astfel incat problemele audio pot fi rezolvate fara a parasi domeniul digital.

Roland V-02HD permite comutarea intre surse pastrand o rezolutie a display-ului “pixel-accurate hi-res” cu un spatiu de culoare 4:4:4 pe 10 biti. Cu operatiuni simple, folosind numai doua butoane, oricine poate obtine switching profesional din multiple surse, chiar si atunci cand folosesc acest echipament Roland pentru prima oara.

Pentru cele mai bune preturi si mai multe detalii, contacteaza echipa O-VIDEO sau viziteaza magazinul nostru online: o-video.ro.